В Одесі продають паркомісце за 170 тисяч доларів у паркінгу житлового комплексу на Французькому бульварі, що в Приморському районі.

Одеський рієлтор опублікував відео, на якому показав найдорожчі паркомісця з видом на Чорне море. Він зазначив, що вони всі вже продані. Про це він розповів на своїй сторінці в TikTok.

Паркінг в Одесі. Фото: TikTok
Паркінг в Одесі. Фото: TikTok

У відділку продажу зазначають, що місця на паркінгу в ЖК коштують від 100 тисяч доларів. Ціна залежить від розташування. Однак купити паркомісце без апартаменту неможливо. Паркінг призначений лише для мешканців комплексу.

Паркінг в Одесі. Фото: TikTok
Паркінг в Одесі. Фото: TikTok

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що найдорожче місце в підземному паркінгу, яке ми знайшли серед оголошень на найбільших сайтах, в Одесі коштує 50 тисяч доларів. За таку ціну пропонують "сімейний паркінг", де можна залишити три автівки.

Паркінг в Одесі. Фото: TikTok
Паркінг в Одесі. Фото: TikTok

Найдорожча пропозиція про продаж паркомісця в Києві в ЖК у Печерському районі. Там пропонують паркінг для двох автівок за 110 тисяч доларів.

За 170 тисяч доларів замість паркомісця в Одесі можна придбати трикімнатну квартиру в Києві з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою.

@andreybaranov.27

♬ Let's go - Official Sound Studio

Нагадаємо, ми писали, про таємниці спадкоємця мера Харкова.

Як повідомляв "Знай.ua" люди скаржаться, що дешеві тарифи "Київстару" виявилися заманухою.

Також "Знай.ua" інформував, в Україні стару 1-гривневу монету можна продати за 20 тисяч: може завалятися вдома у кожного.