Викрадення автомобіля - вкрай неприємна ситуація, з якою нікому не хотілося б зіткнутися. Щоб мінімізувати ризик стати жертвою автовикрадачів, потрібно дотримуватися низки правил безпеки. Про це пише "Апостроф".

Кожен автовласник може посилити захист своєї "ластівки" від викрадення. Для цього потрібно пам'ятати кілька простих правил.

Автомобіль. Фото: скрін youtube
Автомобіль. Фото: скрін youtube

Так, насамперед потрібно вибирати безпечні місця для паркування. Ідеальний варіант ставити автомобіль у закритому гаражі чи під навісом, щоб приховати його від зайвих поглядів.

Ніколи не залишайте у машині ключі. Навіть якщо залишаєте салон автомобіля на кілька хвилин – забирайте ключі із собою, не спрощуйте завдання зловмисникам. Шанси на викрадення машини істотно знижують додаткові захисні пристрої, наприклад, замки на кермо або датчики руху.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Автомобили, фото: Знай.ua
Автомобили, фото: Знай.ua

Не варто залишати в салоні на чільному місці цінні речі, адже вони можуть стати спокусою для потенційних зловмисників. Перед тим, як залишати автомобіль на стоянці, потрібно переконатися, що всі двері, вікна та багажник зачинені.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, стійкі плями, з якими не впорається навіть полірування: чому досвідчені автомобілісти не радять мити авто під сонцем.

Також наш портал інформував, чи готуємося до підвищення цін на АЗС: як ефективно економити паливо, топ порад для водіїв.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що покарати не можна відпустити: що буде з українськими водіями, які двічі трапляться на простроченому техогляді.