Для власників електрокарів з'явилося дуже важливе нагадування. Справа в тому, що багато водіїв в Україні мають змогу заощадити на зарядці свого авто. Таку можливість надає компанія-постачальник електрики Yasno.

Про це стало відомо завдяки новій публікації компанії Yasno в соціальній мережі Facebook.

Публікація компанії "Yasno", скріншот: Facebook
Публікація компанії "Yasno", скріншот: Facebook

"Коротке нагадування для власників електрокарів. Встигніть зарядитися до кінця липня в рамках персонального плану, який ми надіслали вам у вайбері або SMS. І вже в серпні зарядитеся на 300 кВт-год зі знижкою 4 грн за кожен кіловат на швидких портах CCS2 та Chademo. Чекаємо на мережу YASNO E-Mobility", — повідомляють представники компанії.

Публікація компанії "Yasno", скріншот: Facebook
Публікація компанії "Yasno", скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

А ще у компанії додали, що якщо більше заряджати, то можна буде менше платити за кіловати.

Також заради справедливості варто відзначити той факт, що користувачі мережі виявили нестикування, адже така електрична зарядка вийде дорожче, ніж заправка авто газом.

"При ціні 10 грн за 1 кВт та середньому споживанні 20кВт на 100 км, електромобіль стає дорожчим, ніж авто на газ за собівартістю витрат на 1 км", - заявив українець у коментарях.

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Представники компанії також у коментарях написали: "В загальному випадку вартість зарядки в мережі становить 13 грн/кВт.год. при зарядці на швидких портах CHAdeMO і CCS і 9 грн./кВт.год. при зарядці на порті змінного струму Type 2. І наша акція допоможе знизити ціну до 9 грн/кВт.год при зарядці на швидких портах CHAdeMO та CCS".

Нагадаємо, "Укренерго" просить дати енергосистемі можливість готуватися до зими: що має зробити кожен українець.

Раніше повідомлялося, ціни та попит рекордно впали, саме час готуватися до зимових блекаутів: скільки коштують генератори та павербанки влітку.

Також, в "Укренерго" хочуть витратити десятки тисяч, щоб 4 співробітники навчилися критично мислити.