Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які мають відношення до керування автомобілем або є власниками транспортних засобів, є дуже важливі новини. Справа в тому, що вже в неділю, 6 серпня, в Україні впровадять нові зміни для громадян із посвідченнями водія.

Нові зміни стосуються теми реєстрації транспортних засобів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного із Сервісних центрів МВС України.

Сервісний центр МВС, фото: Facebook
Сервісний центр МВС, фото: Facebook

Так, нововведення передбачає, що автомобільні салони зможуть реєструвати машини для покупця у сервісних центрах МВС. Надалі отримання транзитних номерів, які раніше були обов'язковими, не вимагатимуть.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Таким чином українці зможуть купити транспортний засіб та виїхати з автосалону одразу з державною реєстрацією.

Сервісний центр МВС, скріншот: YouTube
Сервісний центр МВС, скріншот: YouTube

Простими словами, якщо покупець придбає машину в автосалоні, може не їхати в сервісний центр МВС, щоб зареєструвати машину. Представник автосалону може це зробити за нього.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно українцям ще раз нагадали про важливість дотримання ПДР. Причина в тому, що прості прохання не мають ніякого впливу, і тепер необхідно знову підвищувати покарання для порушників.

Існують порушення, коли нараховують штраф у 500 грн., а також забороняють керувати транспортним засобом терміном на 1 рік.

Нагадаємо, паливо дорожчатиме на 2 грн щотижня: причину пояснив експерт.

Раніше повідомлялося, досвідчених водіїв змусять передавати на права: кожні 10-15 років навчатимуться заново.

Також, ой, а ви випадково? Тоді рік без прав ходіть! Українським водіям нагадали про нові правила.