Люди, які постійно "варяться" в автосвіті, іноді створюють дуже цікаві рейтинги. І мова не про дорогі чи потужні "ластівки" - така статистика вже звичайна справа. Дослідження переходять у "гостре" русло.

Нещодавно британський таблоїд The ​​Sun опублікував рейтинг водіїв різних марок авто відповідно до їхніх можливостей у ліжку.

Авто, фото: Знай.ua
Авто, фото: Знай.ua

У дослідженні британських учених розповіли, як пов'язана марка авто, на якому їздить чоловік із їхніми сексуальними можливостями. Рекорд за тривалістю статевого акту встановили власники шведських автомобілів Volvo, а водії BMW опинилися наприкінці списку.

Авто, фото: Знай.ua
Авто, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Незважаючи на те, що результати дослідження можуть становити великий інтерес для деяких людей, до них варто підходити дуже обережно, оскільки дані є неточними.

Можливості водіїв, інфографіка: The Sun
Можливості водіїв, інфографіка: The Sun

Справа в тому, що результати базуються на показаннях самих людей та сприйнятті від партнерів, що може впливати на об'єктивність результатів.

BMW
BMW

Підсумковий рейтинг марок авто та можливостей їх власників у ліжку виглядає так:

BMW – 3 хвилини;

Skoda – 5 хвилин;

Mercedes-Benz – 7 хвилин;

Fiat – 8 хвилин;

Porsche – 8 хвилин;

Audi - 10 хвилин;

Volkswagen – 12 хвилин;

Renault – 13 хвилин;

Toyota - 14 хвилин;

Volvo – 17 хвилин.

Нагадаємо, депутати розширили повноваження Нацполіції: чого чекати водіям.

Раніше повідомлялося, відсутність аптечки в авто: яке покарання загрожує українським водіям і чи це законно.

Також, подарунок ухилистам? В Україні дозволять купувати авто без візиту до Сервісного центру МВС.