На українців чекає додаткове подорожчання палива до кінця серпня. Таку думку висловив директор Консалтингової компанії А-95 Сергій Куюн в ефірі телемарафону.

Українським водіям слід бути готовими до того, що розцінки на АЗС зростатимуть. Причиною того, як світові ціни на пальне, так і вичерпання внутрішніх запасів, які допомогли пригальмувати зростання цін після повернення акцизів у липні.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

"Оскільки ціни залишаються у світі високими, запасів дешевого пального з червня вже майже немає. Відповідно ринок буде приходити в баланс з новими реаліями, і вони такі, що ціна ще зростатиме", - вважає Сергій Куюн.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Цінників у 60 гривень поки що не очікується, але прогнозується, що до кінця серпня бензин може подорожчати приблизно до 57-58 гривень за літр, а дизельне паливо – до 55-56 гривень за літр.

"Я не думаю, що вона досягне 60 гривень за тих рівнів світових цін, проте я думаю, що вона впритул може наблизитися і буде там знаходитися. Поки бачимо, що ще є потенціал на 2-3 гривні зростання", - прогнозує експерт.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що в Україні запрацюють 50 комплексів автоматичної відеофіксації порушень правил дорожнього руху: де будуть розташовані.

Також наш портал інформував, стійкі плями, з якими не впорається навіть полірування: чому досвідчені автомобілісти не радять мити авто під сонцем.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, номерні знаки та техпаспорт замовляли? Українці зможуть оформити доставку із сервісних центрів МВС.