З 1 липня 2023 року в Україні повернули акзиц та довоєнну ставку ПДВ з 7% до 20% на та усі види палива. Це призвело до того, що ціни пішли стрімко вгору.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Про те, як змінились ціни на бензин за тиждень та чого варто очікувати водіям надалі, повідомив народний депутат від "Голосу", член податкового комітету Ярослав Железняк.

Що відбувається із цінами на великих мережах АЗС на А-95 станом на 20 серпня 2023 року:

WOG:
сьогодні: 54,99 грн/ л.
За тиждень без змін, а після повернення оподаткування зростання на +8 грн/л

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Штрафу не буде, але заплатити доведеться більше: чим загрожує ігнорування повірки лічильника
Показати ще

ОККО:
сьогодні: 54,99 грн/ л.
Теж без змін за тиждень, а в цілому на +8 грн/л після 01 липня.

SOCAR:
сьогодні: 55,99 грн/ л.
Тиждень без змін, а зростання з 01 липня на +9 грн/л

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Shell:
сьогодні: 53,99. грн/ л.
+1,5 грн за тиждень, з липня зростання на +7,2 грн/л

"Виглядає так, що ми нарешті на плато, і вже бачимо в ціні і повні акцизи (завезене паливо після 01 липня) і повний ПДВ", - наголошує нардеп.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що в Україні запрацюють 50 комплексів автоматичної відеофіксації порушень правил дорожнього руху: де будуть розташовані.

Також наш портал інформував, стійкі плями, з якими не впорається навіть полірування: чому досвідчені автомобілісти не радять мити авто під сонцем.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, номерні знаки та техпаспорт замовляли? Українці зможуть оформити доставку із сервісних центрів МВС.