Українці з картками "ПриватБанку" можуть заощадити на купівлі палива. Деталі розкрили на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

До кінця жовтня власники карток "ПриватБанку" можуть розраховуватися на АЗС та економити до 1,5 гривні на кожному літрі палива. Така можливість виникла в рамках акції від банку. Для отримання знижки українці мають виконати декілька умов.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

"До 31 жовтня заправляйтеся на WOG, сплачуйте покупку карткою Visa "Універсальна" чи преміальною від ПриватБанку та отримайте знижку на кожен літр пального", - порадували водіїв.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як отримати знижку:

  • заправити авто будь-яким пальним від 20 до 125 л одним чеком;
  • назвати номер телефону на касі або показати карту PRIDE;
  • сплатити покупку карткою Visa від ПриватБанку ("Універсальна"/"Універсальна Gold" або преміальна).

На кожен куплений літр палива передбачена знижка: на бензин та дизпаливо – 1,5 гривні, на автогаз – 1 гривня.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, сплатив комуналку – отримав 50 тисяч: українцям виплатять гроші за використання "Приват24".

Також наш портал інформував, ПриватБанк порадував українських студентів: при покупках частина суми повертатиметься на картку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українець не може користуватися карткою "Приватбанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.