Для наших шанованих читачів, які цікавляться новинами зі світу авто, є цікаві новини. Справа в тому, що японська компанія Suzuki незабаром дуже здивує всіх потенційних покупців. Автовиробник випускає у 2024 році новий хетчбек Suzuki Swift.

Автомобіль збереже знайомий дизайн, але підросте у розмірах, його планують випускати у бензинових та гібридних модифікаціях. Це буде вже шосте покоління цього ряду авто. Презентація має відбутися вже до кінця поточного року.

Про це стало відомо завдяки повідомленню японського порталу Car-Research.

Suzuki Swift 2024, фото: BestCarWeb
Suzuki Swift 2024, фото: BestCarWeb

Судячи з перших рендерів, новий Suzuki Swift не надто зміниться зовні і збереже знайомий дизайн з великими фарами та широкими решітками радіатора. Привертають увагу більш рельєфні боковини і розширені крила. Авто дещо підросте у розмірах.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Suzuki Swift 2024, фото: BestCarWeb
Suzuki Swift 2024, фото: BestCarWeb

Хетчбек збереже 1,2-літрову бензинову четвірку потужністю 91 л. с. та 1,0-літровий турбомотор BoosterJet на 112 л. с. Новинкою в лінійці стане гібридна установка з 1,2-літрового двигуна та електромотора, розроблена фахівцями Toyota.

Залишиться заряджений хетчбек Suzuki Swift Sport. Він отримає 1,4-літрову 129-сильну турбочетвірку з 48-вольтною "м'якою" гібридною установкою, як у Suzuki S-Cross. Такий варіант буде яскравішим на вигляд завдяки обваженню та спойлеру.

Suzuki Swift 2024, фото: BestCarWeb
Suzuki Swift 2024, фото: BestCarWeb

Новий Suzuki Swift 2024 продаватимуть у Європі та Азії. На європейському ринку основними конкурентами моделі стануть Skoda Fabia, Renault Clio та Peugeot 208.

Нагадаємо, поки що українці збирають останні копійки на дрони, нардепи приїжджають під Раду на авто за $3 млн: купили під час війни.

Раніше повідомлялося, до поїздів "Укрзалізниці" дістанеться безкоштовний Wi-Fi: коли впровадять функцію.

Також, Audi – 10 хвилин, а BMW – всього 3: що марка авто може розповісти про можливості господаря в ліжку.