Майстер із Далласа (США) Стів Лоді створив досить крутий проект - авто "Half Ass", який доводить, що далеко не все у цьому світі написано та зроблено.

"Ластівку" Volkswagen Beetle 1974 Стів перетворив на автомобіль половинного розміру з двигуном об'ємом 80 куб.см від скутера Honda Elite 1993 року - нетрадиційна і привертає увагу концепція.

Про цей дивовижний автомобіль пишуть такі ж автолюбителі, як і ми, на порталі Hyser.

Volkswagen Beetle, скріншот: YouTube
Volkswagen Beetle, скріншот: YouTube

Проект Стіва Лоді підкреслює креативність та інновації, які можуть бути використані під час модифікації та створення нестандартних транспортних засобів. Хоча багато автолюбителів віддають перевагу глянцевому забарвленню та пневмопідвісці, цей проект вирізняється своєю самобутністю.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Напівгузно" Beetle створений не для практичного використання на дорогах, а скоріше як експонат або новинка. Його надзвичайно низький профіль і унікальний дизайн роблять його швидше витвором мистецтва, ніж функціональним автомобілем.

Той факт, що Лоді завершив цей проєкт лише за один тиждень, часто працюючи без сну, демонструє його відданість справі та пристрасть до створення чогось особливого.

Volkswagen Beetle, скріншот: YouTube
Volkswagen Beetle, скріншот: YouTube

Конструкція автомобіля, включаючи вирізання кузова Beetle та імпровізацію сидіння водія, демонструє інноваційний і практичний підхід до створення нестандартних автомобілів.

"Напівдупа", швидше за все, призначена для автомобільних виставок, шоу або для початку розмови, а не для повсякденного транспортування. Його новизна обов'язково приверне увагу.

Хоча цей "Жук" половинного розміру, можливо, не підходить для регулярного використання на дорогах через свій нетрадиційний дизайн, він є свідченням безмежної творчості у співтоваристві автомобільних ентузіастів.

Нагадаємо, сів і поїхав: найкращі вживані моделі авто в Україні за версією ChatGPT.

Раніше повідомлялося, поки українці збирають останні копійки на дрони, нардепи приїжджають під Раду на авто за $3 млн: купили під час війни.

Також, доведеться стрибати, щоб сісти за кермо: українець перетворив старенький "Запорожець" на топовий джип.