В Україні за місяць відчутно зросли ціни на скраплений газ. Скільки коштує бюджетне паливо на українських АЗС, демонструють дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

У період із 31 серпня по 29 вересня українські АЗС підняли середні ціни на автогаз на 1,76 гривні за літр - до 25,75 гривні за літр. За даними моніторингу, за підсумком місяця цінники на цей вид палива підняли всі автозаправні станції.

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube

Наприклад, мережі АЗС ОККО та WOG підняли ціни на скраплений газ на 1,78 гривні/літр та 1,83 гривні/літр - до 26,49 гривні/літр та 26,48 гривні/літр відповідно.

У мережі АЗС "Укрнафта" автогаз піднявся у вартості на 1,84 гривні/літр та продається по 25,40 гривні/літр. На станціях U.GO цей вид палива подорожчав на 2,07 гривні/літр – до 25,44 гривні/літр.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube

На автозаправних станціях KLO автогаз обійдеться на 2,25 гривні/літр дорожче – 25,99 гривні за літр. Решта мереж АЗС підняла цінники на скраплений газ за останній місяць на 0,90-2,70 гривні/літр.

Ціни на автогаз. Фото: enkorr
Ціни на автогаз. Фото: enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, закуповуватися каністрами бензину не поспішаємо: експерт оцінив ризик нового дефіциту палива в Україні.

Також наш портал інформував, знову сідати на велосипед? В Україні приготували нові покарання для власників авто із ГБО.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, стійкі плями, з якими не впорається навіть полірування: чому досвідчені автомобілісти не радять мити авто під сонцем, що палить.