Про це він розповів на каналі «Контекст».

«Червоні поворотники автомобіля під забороною. Більше того, поліція спокійно може вас оштрафувати за це. В Україні почали діяти оновлені правила дорожнього руху. Останніми роками в Україні побільшало автівок із червоними поворотниками. Здебільшого це авто, вироблені для ринку США, які потім були завезені в Україну», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, на цих автомобілях встановлюють поворотники саме червоного кольору, відповідно до американських стандартів. Як зазначив Едуард Гльоза, раніше більшість водіїв не звертала уваги на цю дрібницю, і так було протягом багатьох років.

«Але раптом усе змінилося, і поліція почала штрафувати за кольори поворотників, якщо вони не жовті. Згідно з чинним законодавством, колір поворотників має бути жовтим, бо вони є попереджувальними сигналами», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, журналіст Едуард Гльоза розповів, що в Україні можуть дозволити виїзд за кордон за гроші: «Головне, щоб фінансові можливості дозволяли».

Також Знай.ua повідомляв про нововведення в Україні: Ельвіра Кириленко розповіла, як пенсіонерам отримати надбавку до пенсії.