Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які мають відношення до водіння авто, є дуже важливі новини. Справа в тому, що нові правила дорожнього руху вже сильно "натиснули" на гаманці українських водіїв.

За словами експертів, необхідно особливу увагу приділяти дотриманню правил дорожнього руху, оскільки це не лише питання безпеки всіх учасників руху, а ще й економія сімейного бюджету.

Цього разу йдеться про дуже поширене порушення, а саме варто розповісти про стоянку у населених пунктах.

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

За інформацією патрульної поліції, патрулі ретельно контролює водіїв, які порушують це правило, і лише за одну зміну виписує кілька протоколів водіям за статтею 122, частина 1 (порушення правил стоянки) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

Найбільше протоколів отримали водії вантажівок DAF XF на трасі Київ – Харків, потім водіям вантажівок Man на тій же трасі, а також кільком водіям легкових автомобілів.

У зв'язку з цим важливо нагадати той факт, що відповідно до пункту 15.11 Правил дорожнього руху України, у темний час доби та за обмеженої видимості стоянку поза населеними пунктами дозволено лише на спеціальних майданчиках або поза проїзною частиною.

Нагадаємо, водій нічого не відчує: в Україні автоматична система виписала штраф на 50 тисяч.

Раніше повідомлялося, як відкрити двері, якщо вони примерзли, і як цього не допустити: поради для водіїв без стажу.

Також, роботодавцям нагадали, як виконати важливу умову.