Наявність іржі на автомобілі впливає на стійкість кузова та може навіть пошкодити певні механічні частини. Однак, є певні нюанси, які допоможуть вберегтися від такої проблеми та продовжити життя вашої залізної ластівки.

Про це пише Ukr.Media.

Покинуті авто. Фото Freepik
Покинуті авто. Фото Freepik

Неправильне нанесення антикорозійного покриття

Після покупки авто, власники часто економлять та наносять антикорозійне покриття самостійно. Втім важливо правильно підготувати поверхню перед його нанесенням. Кузов потрібно реетльно очистити, щоб антикорозійний засіб мав надійну основу для зчеплення.

Тож перед нанесенням засобу засобу варто добре промити та висушити авто, адже залишки бруду спричинять утворення іржі.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Ремонт авто. Фото Freepik
Ремонт авто. Фото Freepik

Обережність із захисними пластиковими деталями

Встановлення захисних пластикових деталей на кузові автомобіля може призвести до скупчення вологи та бруду під ними та прсикорити процес корозії, тож перед тим, як це робити, важливо добре очистити поверхню.

Автомобіль. Фото: скрін youtube
Автомобіль. Фото: скрін youtube

Підготовка поверхні перед застосуванням воску для авто

Автмообільний воск чулово захищає авто. Тут те саме правло, варто добре підготувати та очистити кузов перед його нанесенням. Пил, бруд і сліди іржі мають бути видалені, інакше віск не спрацює і авто може вкритися корозією.

Нагадаємо, водій нічого не відчує:в Україні автоматична система виписала штраф на 50 тисяч

Як повідомляв "Знай.uа", українцям готують нові штрафи: за що покарають на 17 000 гривень

Знай.uа писав, українським водіям підказали, як уникнути евакуації авто на штрафмайданчик: можна ще й заробити