Під час зимових холоів аферисти не менш активні ніж влітку. Зокрема стало відомо нову шахрайську схему за якою водіїв грабують буквально у них "під носом".

Про неї розповідає видання Dexpens.

Зранку, коли водій приходить до свого автомобіля та помічає що на бічне дзеркало намотані якісь ганчірки. При цьому вони не просто висять, а й ще й закріплені якимось шнурком чи скотчем.

Авто зима. Фото Freepik
Авто зима. Фото Freepik

Побачивши таку картину, водії залишивши відкриту машину, йдуть знімати це мотлох з дзеркал.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Заклопотані автовласники навіть і не помічають, що якраз в цей момент крадій проникає до авто, і забирає все що знаходиться у його доступі.

Почути підозрілі звуки заважає ще й заведений мотор, який прогріває авто.

Авто зима. Фото Freepik
Авто зима. Фото Freepik

Після того, як водій сідає у салон, він розуміє що зникли документи, гаманець, сумка та мобільний, і не може зрозуміти як таке сталося.

Однак не варто і панікувати, якщо побачите такий "сюрприз" на своєму дзеркалі. Все що вам потрібно, це відігнати авто на кілька кварталів і вже там прибрати цю гидоту зі своєї залізної "ластівки", адже скоріше за все, стежити за вами ніхто не буде.

Чи як варіант, попросити близьких чи друзів посидіти у вашому вато, доки ви будете знімати цей мотлох із свого дзеркала.

Нагадаємо, поліція звернулася з важливим проханням: не проходьте повз.

Раніше повідомлялося, "забудькуватість" може стати штрафом: українським водіям розповіли, як уникнути популярного покарання.

Також, які "мигалки" можна не пропускати на дорозі і вам за це нічого не буде: всі типи та пояснення.