Всесвітньо відомий виробник авто з Німеччини компанія Mercedes-Benz привезла на виставку електричний Mercedes-Benz G-класу. Авто у камуфляжі – і все тому, що компанія ніяк не представить його офіційно: прем'єра відбудеться 2024 року, але коли саме – невідомо.

Тим не менш, це не заважає Mercedes називати електричний G-клас найкращим автомобілем у серії - з відмінним потенціалом як на дорогах, так і поза ними.

Про це стало відомо завдяки численним кадрам із виставки, які вже потрапили до соціальних мереж.

Mercedes-Benz G-класу, скріншот: YouTube
Mercedes-Benz G-класу, скріншот: YouTube

Частина шоу пройшла на вулиці, де чотири електричні позашляховики продемонстрували свої можливості розвороту на місці. Вийшов своєрідний танець.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

І цей танець розкритикували в Китаї, вказавши, що крутився позашляховик на мокрому асфальті. Та й сама Mercedes каже, що функція розвороту на 360 ° - це одна з можливостей бездоріжжя, і не більше.

Mercedes-Benz G-класу, скріншот: YouTube
Mercedes-Benz G-класу, скріншот: YouTube

У той же час, китайський BYD Yangwang U8 запросто здатний розвернутися на сухому асфальті. Більше того, те саме дозволяє робити гіперкар BYD Yangwang U9.

Mercedes-Benz G-класу, скріншот: YouTube
Mercedes-Benz G-класу, скріншот: YouTube

Нагадаємо, цього року відбудеться прем'єра не лише електричного G-класу, а й оновленої бензинової версії. Власне, вони виглядатимуть однаково, але паливний варіант збереже 6- та 8-циліндрові мотори.

Нагадаємо, з тонуванням, старі та "діряві": які авто не пройдуть техогляд в Україні в 2024 році.

Раніше повідомлялося, штрафи та конфіскація: коли відсутність реєстрації може вилитися водіям у дорогу плату.

Також, довго прогріваєте двигун або сильно обігріваєте салон - готуйтеся залишитися без машини, основні помилки водіїв взимку.