Популярні мережі АЗС змінили ціни на бензини А-95, А-95 преміум та дизельне пальне. Скільки коштуватиме заправка автомобіля, показують дані моніторингу Консалтингової групи "А-95".

За тиждень із 5 по 12 січня в Україні змінилися середні ціни на популярні види палива. Так, бензин марки А-95 подешевшав на 19 копійок – до 51,22 гривні за літр, а бензин А-95 преміум втратив у вартості 12 копійок і пропонується по 54,42 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Середня вартість дизельного пального знизилася на 19 копійок – до 51,22 гривні за літр. Зокрема станції "Укрнафти" зменшили ціни на бензини на 50 копійок: А-95 подешевшав до 48,90 гривні за літр, А-95 преміум – до 50,90 гривні за літр. Мережі АЗС ZOG, Green Wave та "Фактор" також знизили ціни на 50 копійок.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

У мережі Prime вартість палива зменшилась на 1 гривню. На станціях "Привата" А-95 та дизпаливо стали дешевшими в середньому на 35 копійок.

Shell, U.GO, Chipo, VostokGaz, "Авантаж 7" та інші автозаправні станції також переглянули ціни на пальне. Здешевлення становило від 10 до 90 копійок залежно від мережі.

Ціни на пальне. Фото: enkorr
Ціни на пальне. Фото: enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, штрафи та конфіскація: коли відсутність реєстрації може вилитися водіям у дорогу плату.

Також наш портал інформував, українських водіїв попередили про небезпеку звичайної ганчірки: як через це не потрапити на "гачок" аферистів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, електро, дизель, бензин або газ: кому з водіїв поїздки "влітають у копійчину".