Після початку повномасштабного вторгнення в Україні побільшало розкішних автівок. Зокрема, на одному із майданчиків можна зустріти оголошення, в якому продають шикарний Bugatti Veyron 16.4.

Воно розміщено на інстаграм-сторінці autobazar_ua1.

Bugatti Veyron 16.4є одним з найшвидших та найдорожчих автомобілів світу, яка випускалася до 2015 року. Всього їх виготовили лише 450 автомобілів.

Bugatti Veyron 16.4. Фото Instagram
Bugatti Veyron 16.4. Фото Instagram

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Така красуню зможе придбати далеко не кожен, адже ціна на неї просто космічна – 1 570 001$. При цьому власник зазначає, що готовий поторгуватися із майбутнім покупцем.

При тому, що автівка було випущено у 2010 році, та їй уже 14 років, її пробіг складає 6 000 км, що досить небагато для такого віку.

Bugatti Veyron 16.4. Фото Instagram
Bugatti Veyron 16.4. Фото Instagram

Розкішне авто має 8.0-літровий W16 двигун з 4 турбонаддувами, виробляє шалену потужність та здатний розганяти машину з 0 до 100 км/год за близько 2,5 секунди.

Автомобіль має аеродинамічно ефективний дизайн, а вагу автомобіля оптимізували за допомогою використання карбонових композитів.

Раніше портал Знай повідомляв, військову вантажівку перетворили на автобудинок з люксовими апартаментами: не туалет, а мрія.

Також наш портал інформував, у старому київському гаражі виявили унікальний спортивний "Запорожець": будь-який колекціонер позаздрить.

Крім того, ми писали, результат без "шалених" витрат: як прості методи допоможуть у боротьбі з подряпинами на кузові авто.