Українська "Волинянка" не менш відомий автомобіль, ніж легендарний "Запорожець". Деякі автолюбителі не дають машині відійти в минуле і приклади цього можна часом зустріти на українських дорогах. Відео з'явилося на youtube.

Автомобіль ЛуАЗ – компактний та невибагливий позашляховик, який не випускається вже понад 30 років. На дорогах вже нечасто зустрінеш цього представника українського автопрому. Але часом трапляються несподівані сюрпризи.

ЛуАЗ. Фото: скрін youtube
ЛуАЗ. Фото: скрін youtube

Так, у мережі з'явився ролик, на якому відреставрований та модернізований ЛуАЗ розтинає українськими дорогами. Перше, що впадає у вічі - ідеальний стан машини. Власник вклав чимало сил та грошей у "залізного коня".

ЛуАЗ. Фото: скрін youtube
ЛуАЗ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Також "Волинянка" була трохи модернізована - піднято та посилено підвіску, а також замінено шини та диски. Ззаду причеплена запаска та приварений металевий каркас.

ЛуАЗ. Фото: скрін youtube
ЛуАЗ. Фото: скрін youtube

Збоку можна замінити спеціальне кріплення для невеликої лопати, що може свідчити, що автомобіль активно використовується для їзди бездоріжжям.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, був "Запорожець" - став спортивний пікап: автомеханіки зробили "цукерку" зі старого ЗАЗу.

Також наш портал інформував, у старому київському гаражі виявили унікальний спортивний "Запорожець": будь-який колекціонер позаздрить.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, угода століття: дніпровські механіки зліпили седан зі "Славути" та "Таврії", круті кадри.