Світ автомобільних технологій постійно розвивається, і часто водії просто не встигають за новими функціями та можливостями своїх машин. Однак є прості, але важливі деталі, які можуть зберегти чималі кошти в майбутньому.

Один TikTok-блогер привернув увагу автомобілістів до незвичайної, але корисної функції, яка для багатьох залишається непоміченою. Йдеться про спеціального утримувача для кришки паливного бака.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Здавалося б, дрібниця, але вона може врятувати вас від дорогого ремонту, пов'язаного з регулярним відвідуванням автозаправних станцій. Багато працівників АЗС просто притискають пластикову кришку до кузова авто, не замислюючись про наслідки.

Однак така дія може призвести до руйнування лакофарбового покриття та розвитку корозії у довгостроковій перспективі. Усунення дрібних подряпин може коштувати тисячі гривень, а фарбування кузова може коштувати ще дорожче.

Популярні новини зараз
Війна в Україні триватиме до 2029: відомий астролог шокував передбаченням Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях
Показати ще

Якщо прикріпити кришку до спеціального утримувача, ви уникнете пошкоджень і збережете свій автомобіль в ідеальному стані. Таким чином, ви вбережете себе від дорогого ремонту та зайвих витрат.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Після публікації вірусного ролика багато автомобілістів у коментарях зізналися, що навіть не здогадувалися про існування такого "лайфхаку".

@learncar

Different models have different styles of fuel tank cap brackets. What's yours?#car #driving #manual #tips #skills

♬ original sound - LearnCar - LearnCar

Нагадаємо, не лише штраф, а й права відберуть: водіїв попередили про небезпеку

Як повідомляв "Знай.ua", наслідки будуть катастрофічним і для вас, і для машини: українцям розповіли про зимову гуму

Знай.ua писав, на українців чекає нове зростання цін на бензин з 1 липня: заправляйте каністри вже зараз