Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити, не дізнавшись чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, ми маємо дуже цікаві новини. Так, в українській столиці помітили дуже нестандартний Land Rover Defender.

Позашляховик підготовлений спеціально для Червоного Хреста. Спеціалізований Land Rover Defender створений в одному екземплярі. Його обладнали системою супутникового зв'язку та зарядним пристроєм.

Про це стало відомо завдяки знімкам, які були опубліковані в мережі Instagram на сторінці topcar.s_ua.

Land Rover Defender, фото: Instagram
Land Rover Defender, фото: Instagram

Такий Land Rover Defender випущений у єдиному екземплярі та присвячений 160-річчю Товариства Червоного Хреста. Автомобіль передали італійському відділенню організації і воно використовується як мобільна станція зв'язку.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

За основу взяли подовжений Land Rover Defender 130 у версії Outbound. Його обладнали системою зв'язку із супутниковою антеною на даху. Також встановлені інвертор, зарядний пристрій для електроустаткування та відділення для медикаментів.

Land Rover Defender, фото: Instagram
Land Rover Defender, фото: Instagram

Крім того, Land Rover Defender 130 Outbound обладнали лебідкою, підніжками, фаркопом та шноркелем для подолання водних перешкод. На даху встановили багажник та проблискові маячки.

Під капотом Land Rover Defender Outbound встановлено потужну 3,0-літрову турбошестерню на 400 л. с. У парі з нею працює 8-ступінчастий автомат, а повний привід доповнений знижувальною передачею.

Нагадаємо, українських чоловіків заганяють у кут: більше жодних документів за кордоном.

Раніше повідомлялося, нерухомість вже не модно: депутат Табалов вклав мільйон у години.

Також, квартири, будинки та благодійні фонди: чим володіє мер Києва Віталій Кличко.