Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які й дня не можуть прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є цікава інформація. В українській столиці сфотографували купе Toyota Celica 1994 року у зарядженій версії GT-FOUR.

Відомо, що було виготовлено лише 2500 повнопривідних купе Toyota Celica GT-FOUR. Спорткар із 242-сильним турбомотором здатний розігнатися до сотні за 6,3 с та розвинути 245 км/год. Спорткар є справжнім раритетом, адже виготовлений лімітованою серією.

Про це стало відомо завдяки свіжій публікації на сторінці topcars_ua в мережі Instagram.

Toyota Celica GT-FOUR, фото: Instagram
Toyota Celica GT-FOUR, фото: Instagram

GT-FOUR – топова модифікація Toyota Celica шостого покоління. Японська модель брала участь у чемпіонаті світу з ралі (WRC) і для допуску до змагань потрібно випустити серійну версію гоночного автомобіля. Усього зібрали всього 2500 таких купе, з яких 2100 — із правим кермом для внутрішнього японського ринку.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Спорткар Toyota Celica GT-FOUR оснащений 2,0-літровим бензиновим турбомотором на 242 л. с. та 250 Н∙м, а також повним приводом. З 5-ступінчастою механічною КПП розгін до 100 км/год займає 6,3 секунди, а максимальна швидкість становить 245 км/год.

Toyota Celica GT-FOUR, фото: Instagram
Toyota Celica GT-FOUR, фото: Instagram

Крім того, доопрацьовано ходове та гальмо Toyota Celica. Відрізнити варіант GT-FOUR можна за більш агресивною передньою частиною, обважуванням і великим заднім антикрилом. У салоні встановлені спортивні кермо та сидіння.

Нагадаємо, українцям готують новий податок: автомобілі незабаром стануть значно дорожчими.

Раніше повідомлялося, забудьте про протеїнові коктейлі: ось який фрукт дійсно найкращий для ваших м'язів.

Також, Київ поки що тримається, а в інших містах уже платять по 15 гривень: де подорожчав проїзд.