Двигуни у сучасних автомобілях розраховані на роботу на високих швидкостях. Спокійний стиль їзди з часом може спричинити ряд несправностей. Механік із 50-річним стажем Скотті Кілмер дав водіям неоціненну пораду, яка вбереже від ремонтів.

Сучасні автомобілі не люблять повільну їзду, оскільки їхні двигуни розраховані на роботу на високих швидкостях. Якщо не давати мотору "розгулятися", то згодом він може засмітитися відкладеннями вуглецю.

Водiй. Фото: скрін youtube
Водiй. Фото: скрін youtube

Автомеханік рекомендує іноді вивільняти потужність автомобіля, звичайно, коли це дозволяють правила дорожнього руху.

"Якщо ви їдете зі швидкістю не більше 30 миль на годину, ваш двигун може засмітитися вуглецевими відкладеннями. Коли ви їдете на швидкостях шосе, бензин, який насправді є хорошим розчинником, може насправді очищати клапани та поршневі кільця під час руху" , – пояснив фахівець.

Популярні новини зараз
Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Нові правила роздягнуть водіїв до нитки Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів
Показати ще

Водiй. Фото: скрін youtube
Водiй. Фото: скрін youtube

Якщо постійно їздити на низьких швидкостях, то це може призвести до втрати потужності, погіршення економії палива та несправностей, спричинених обмеженим потоком повітря – пропусками запалення або додатковими зупинками двигуна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, перевіряйте перед кожною заправкою авто: простий тест допоможе визначити якість палива.

Також наш портал інформував, не поспішайте на СТО: що робити, якщо в салоні авто смердить бензином та вихлопними газами, заощадите багато грошей.

Крім того, ми писали, українець переробив нудний "Запорожець" у машину для вечірок: немов вогні нічного Лас-Вегаса.