Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які й дня не можуть прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є цікава інформація. Справа в тому, що поліція охорони отримала електрокар Nissan Leaf. І це, схоже, перший крок до оновлення, нехай не лише автопарку, але частини так точно.

Відомо, що хетчбек оснащений 150-сильним електродвигуном і здатний подолати 270 км без підзарядки. В автопарку Національної поліції України, схоже, почали з'являтись електрокари.

Один такий автомобіль удалося сфотографувати, його знімок опублікували в одній із соціальних мереж.

Nissan Leaf, фото: gettyimages
Nissan Leaf, фото: gettyimages

На фото потрапив електромобіль Nissan Leaf другого покоління у квітах Нацполіції. Хетчбек оснащений проблисковими маячками. Написи на авто вказано, що його експлуатує Поліція охорони. Поки що не вдалося встановити, в якому місті України сфотографували електрокар.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Nissan Leaf
Nissan Leaf

Nissan Leaf — найпопулярніший електромобіль в Україні, проте більшість цих хетчбеків привезли до нас старими. Модель представлена ​​і офіційно - новий Nissan Leaf зараз коштує від 1131230 гривень.

Електромобіль Nissan Leaf оснащений двигуном потужністю 150 л. с. та акумуляторною батареєю ємністю 40 кВт∙год. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 7,9 с і розвинути 145 км/год, яке паспортний запас ходу становить 270 км.

Варто зазначити, що у Національній поліції раніше не зустрічалися електрокари, проте активно використовувалися гібриди. Зокрема, правоохоронці свого часу отримували великі партії Toyota Prius та Mitsubishi Outlander PHEV.

Нагадаємо, "До всіх одне прохання...": глава Укренерго звернувся до українців із важливою заявою.

Раніше повідомлялося, електрокар, позашляховик "Гелендваген" і навіть РСЗВ: найкращі тюнінг-проекти "ЛуАЗ".

Також, з електричного Hummer зробили мускулистий позашляховик: колісниця для "повстання машин".