Щоб сісти за кермо і не думати про ремонт, а насолоджуватись поїздкою перед покупкою авто слід вивчити її характеристики.

Фахівці зазначають, що існує цілий перелік надійних автомобілів, які довго прослужать, а ремонт не обійдеться в захмарні гроші. Рейтинг надійних автомобілів оприлюднило видання " Твоя машина".

Авто, скріншот: YouTube
Авто, скріншот: YouTube

Ауді А1

Автомобіль B-класу відомого німецького виробника є наступником моделі Audi 50, яку виготовляли з 1976 по 1978 роки.

Світова прем'єра Audi A1 відбулася у березні 2010 року на автосалоні в Женеві. Там компанія презентувала тридверну версію моделі, яку представив Джастін Тімберлейк. П'ятидверний хетчбек Audi A1 дебютував у 2011 році на автосалоні у Франкфурті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зробив важливе оголошення власникам карток: з цим краще не затягувати Українцям радять берегти серця та голови: магнітні бурі накриють у вересні Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Авто. Фото: Youtube
Авто. Фото: Youtube

Honda KR-V

Авто оснащене високотехнологічним бензиновим турбодвигуном об'ємом 1,5 літра з максимальною потужністю 193 к.с. та оборотами 5600 об./хв.

Це ідеальний баланс між продуктивністю та ефективністю завдяки ексклюзивному турбонаддуву та оптимальному ступеню стиснення. Автомобіль демонструє невелику витрату палива у місті (в середньому 8,5 л/100 км).

Авто. Фото: Youtube
Авто. Фото: Youtube

Lexus RX

Кросовер класу "К2" з повним приводом є п'ятою генерацією моделі. Автомобіль було представлено влітку 2022 року.

Кросовер RX є одним з найбільш продаваних люксових SUV у світі. Тому, працюючи над п'ятим поколінням, Лексус втілив усі свої сучасні розробки та технології у новий RX.

Авто. Фото: Youtube
Авто. Фото: Youtube

Ауді А6

Це автомобіль бізнес-класу, який випускає німецький автовиробник Audi AG.

Він прийшов на зміну Audi 100 у 1994 році. А6 виробляється у Неккарзульмі, Німеччина. Доступний у кузові седан та універсал.

Авто. Фото: Youtube
Авто. Фото: Youtube

Мерседес-Бенц ГЛК

Це компактний автомобіль, представлений 2008 року на Пекінському автосалоні. Має спільну платформу з Mercedes-Benz C-класу (W204). Стоїть тільки на сходинку нижче за ML-клас.

Проте за результатами краш-тесту відповідно до досліджень Euro NCAP Mercedes GLK отримав п'ять зірок за безпеку, з них за захист пасажирів він отримав 32 бали, що становить 89% максимально можливого результату, за захист дітей — 37 балів (76%), безпека пішоходів – 17 балів (47%).

Авто. Фото: Youtube
Авто. Фото: Youtube

Нагадаємо, що педаль у підлогу – іноді корисно: автомеханік дав пораду, як уникнути проблем із двигуном.

Раніше ми повідомляли, що повний бак влітку - вірна смерть: заправляти машину на АЗС і чому.

Також стало відомо, що не купуйте такий вживаний автомобіль: українців попередили про небезпеку.