Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є цікава інформація. Справа в тому, що на байк-фесті у Стерджесі (США) показали незвичайний апарат. Він поєднує в собі старий сітікар BMW Isetta та спортивний мотоцикл Yamaha R6.

Стара BMW Isetta стала триколісною і отримала 100-сильний двигун від Yamaha R6. Тепер це мініатюрний спорткар з гарною динамікою та гучним звуком вихлопу.

Про оригінальний проект розповів у відео на Youtube його творець, байкер та блогер Вестен Чамплін.

Триколісна BMW Isetta, скріншот: YouTube
Триколісна BMW Isetta, скріншот: YouTube

Багато фанатів BMW вважають мініатюрну 13-сильну Isetta чи не найгіршою моделлю марки. Міське авто дешеве, тісне та дуже повільне, а значить не відповідає іміджу бренду. Саме це і вирішили виправити американські тюнери, тому придбали старий мотоцикл Yamaha R6.

Популярні новини зараз
Економіст закликав готуватися до нових цін на їжу: які продукти будуть дорожчати Після 30 звернень до поліції українка зарізала чоловіка-ґвалтівника: що сказав суд Холод настає: опубліковано детальний прогноз погоди на зиму в Україні 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить
Показати ще

Триколісна BMW Isetta, скріншот: YouTube
Триколісна BMW Isetta, скріншот: YouTube

Тюнінг BMW Isetta зайняв лише день. В автомобілі зняли рідний силовий агрегат та задній міст. Натомість приварили спеціальну раму, до якої прикріпили задню частину Yamaha R6 з 600-кубовим двигуном потужністю понад 100 л. с. Його цілком вистачає легкого авто.

Триколісна BMW Isetta, скріншот: YouTube
Триколісна BMW Isetta, скріншот: YouTube

Таким чином BMW Isetta стала триколісною та надзвичайно швидкою. Оригінальне авто може палити гуму, яке мотоциклетний двигун дуже гучний, тому воно відразу привертає до себе увагу оточуючих.

Нагадаємо, комунальна квартира, розкішний маєток та BMW X5: прокурор Артем Петренко живе на "широку ногу".

Раніше повідомлялося, швидкі, зухвалі та елегантні: дуже рідкісні моделі BMW, про які не знає навіть твій тато.

Також, преміальний седан Audi став як із "Кіберпанку": автовиробник презентував нову модель А6 2025 року.