У мережі вистачає крутих механіків-самоучок, які створюють шалені машини буквально з підручних матеріалів. Один із таких талантів – хлопець на ім'я Кенні, який веде YouTube-канал Paton Machines. Нещодавно він показав своє нове творіння – гігантський електровелосипед під назвою Penny Farming, виготовлений зі старих тракторних деталей.

Ця штука відразу привертає увагу своїми розмірами та незвичайним дизайном. Попереду – величезна тракторна шина, закріплена на модифікованій основі, а ззаду – менше колесо, але теж з тракторною шиною.

Рама велосипеда зварена зі старого металобрухту, а сидіння взяте від справжнього трактора. Спереду велосипед прикрашає грати від газонокосарки, що додає машині агресивний вигляд.

Блогер модернізував старий трактор / фото: скриншот Youtube
Блогер модернізував старий трактор / фото: скриншот Youtube

Як він працює?

Penny Farming оснащений восьмисильним двигуном, якому вже близько 60 років. Потужності цього дідка вистачає, щоб розігнати великий, але Кенні не розкриває, на яку швидкість здатний монстр. Для керування встановлена ​​велика рульова система, яка повертає переднє колесо за допомогою тросів та шківів.

Популярні новини зараз
Мобілізованим оголосили важливе нововведення Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Арештовувати рахунки стане простіше: Нацбанк готує зміни "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Що далі?

Незважаючи на дивний зовнішній вигляд, Penny Farming це цілком робоча машина, яку Кенні продовжує допрацьовувати. Вже з'явилися педальне зчеплення, газ та гальма на задньому колесі. Щоправда, гальм на передньому поки що немає, але це, можливо, тимчасово.

Penny Farming – чудовий приклад того, як можна перетворити старі запчастини на щось унікальне та круте.

А ми нагадуємо, українці переодягли простий "Запорожець" в ексклюзивний тюнінг: навіть у Mercedes такого немає

Також стало відомо про те, що китайський геній створив танк для гри в World of Tanks: реальна віддача, дим і пил прямо у вашому гаражі

Крім того, Знай.ua повідомляв про картинку, як з "Форсажу": у Києві помітили автовоз із зарядженими суперкарами, тут Porsche і BMW