Українські заправні станції на радість водіям продовжують знижувати ціни на пальне. Скільки коштував бензин, дизельне паливо та скраплений газ, показують дані моніторингу, представлені на порталі Мінфін.

На українському ринку продовжується зниження роздрібних цін на пальне. Здешевлення не дуже значне, але це все одно тішить водіїв, адже ціни, хоч і повільно, але повзуть униз, а не зростають.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 7 лютого бензин А-95 преміум загалом пропонується по 49,75 гривні за один літр. Якщо порівнювати із попереднім торговим днем, то цінник знизився на 32 копійки. Водночас бензин А-95 подешевшав на 20 копійок — до 47,99 гривні за літр.

За бензин А-92 водіям у середньому доведеться викласти 46,87 гривні за літр, що на 47 копійок дешевше, ніж на день раніше. Дизельне паливо втратило в ціні в середньому 26 копійок та пропонується по 51,69 гривні за літр.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Середній цінник на скраплений газ опустився до 26,01 гривні за літр. Порівняно з попереднім торговим днем ​​вартість знизилася на 21 копійку.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, водіям розповіли, який штраф може загрожувати за створення аварійної ситуації на дорозі: перелік порушень.

Також наш портал інформував, десять років в'язниці та 50 тисяч гривень штрафу: найжорсткіші покарання, які можуть заробити українські водії.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що ліміт на роснафту з лютого: як вплинуть обмеження та зміни на ціну бензину для українських водіїв.