Для наших читачів, які не можуть і дня спокійно прожити, не дізнавшись нічого нового зі світу автоновин, у нас є круті новини. У мережі випливли знімки унікальної Таврії з кузовом ландо.

Автомобілі від ЗАЗ були популярними не лише в Україні, велика кількість модифікацій свідчить про те, що наш автопром навіть у важкі 90-ті роки не стояв на місці.

Давайте разом пригадаємо, якою саме тоді була Таврія "для молоді". Про це пише портал Hyser.

Таврія Ландо, скрін: YouTube
Таврія Ландо, скрін: YouTube

Декілька років тому в українській столиці пройшла автовиставка, де можна було побачити унікальний екземпляр – модифіковану Таврію "для молоді". На цій виставці під назвою "Old Car Land" особливу увагу фотографів та автолюбителів привернув ось цей український автомобіль.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Є легенда, що таких екземплярів випустили лише три. Так, ця дуже рідкісна Таврія здобула відкидний верх у задній частині кузова, що робить її схожою на кабріолет.

Таврія Ландо, скрін: YouTube
Таврія Ландо, скрін: YouTube

Якщо звернути увагу на цей екземпляр Таврії, який показали у столиці України, можна здивуватись. Справа в тому, що вона знаходиться в ідеальному стані, незважаючи навіть на те, що її випустили понад 30 років тому. Ці "ластівки" дуже цінуються і сьогодні, адже десь вони зберігаються. Сподіватимемося, що у дуже відповідальних колекціонерів.

Нагадаємо, натомість не пішки: легендарне авто, яке може дозволити собі кожен другий українець – вистачить мінімалки.

Раніше повідомлялося, що в Україні будуть видавати нові номерні знаки на автомобілі: що зміниться для власників.

Також, позбутися подряпин на лобовому склі: кілька дієвих порад.