Українські водії кілька днів поспіль раділи зниженню цін на пальне. Проте "цінопад" зупинився і вартість деякого пального раптово зросла. Скільки коштує бензин, дизпаливо та скраплений газ на АЗС, показують дані моніторингу, представлені на порталі "Мінфін".

Після кількаденного "цінопада" українські АЗС підняли середні роздрібні ціни на преміальний бензин. Водночас скраплений газ продовжив дешевшати, але вже нижчими темпами.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 10 лютого бензин А-95 преміум у середньому пропонується по 50,01 гривні за літр, що на 32 копійки дорожче, ніж попереднього торгового дня. Ціна на бензин А-95 залишилася без змін – 47,96 гривні за літр. Також не змінився цінник на бензин А-92 – 46,81 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зріджений газ у середньому пропонується по 25,51 гривні за літр, що на 5 копійок дешевше, ніж попереднього торгового дня. Дизельне паливо в ціні не змінилося – 51,65 гривні за літр.

До речі, директор "Консалтингової групи А-95" Сергій Куюн вважає, що на українському ринку палива є всі умови, щоби цінники на паливо знизилися ще на 2-3 гривні.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, водіям розповіли, який штраф може загрожувати за створення аварійної ситуації на дорозі: перелік порушень.

Також наш портал інформував, що десять років в'язниці та 50 тисяч гривень штрафу: найжорсткіші покарання, які можуть заробити українські водії.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що ліміт на роснафту з лютого: як вплинуть обмеження та зміни на ціну бензину для українських водіїв.