Експерти з Autocar назвали десять вживаних авто з унікальними двигунами внутрішнього згоряння, які ще можна придбати на вторинному ринку.

Під час вибору автомобіля не останню роль грає мотор, який є серцем машини, та відіграє одну з найважливіших ролей. Експерти радять скористатися цікавими пропозиціями, які не підведуть ні влітку, ні взимку, пише Автотема.

Авто. Фото: Youtube
Авто. Фото: Youtube

Volkswagen Passat W8 – під його капотом унікальний 4,0-літровий двигун W8 потужністю 275 к.с. Виробництво W8 тривало всього чотири роки, і Passat був єдиним його отримувачем.

Alfa Romeo GTV – спочатку він пропонувався з 2,0-літровим двигуном Twin Spark потужністю 155 к.с., а потім з’явився потужний 3,0-літровий Busso V6 на 220 к.с.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

BMW i8 – був першим у світі масовим гібридним спортивним автомобілем, який поєднував 1,5-літровий бензиновий двигун із турбонаддувом потужністю 228 к.с. і електромотор потужністю 141 к.с.

BMW M3 (E46) – його 3,2-літровий шестициліндровий двигун видає 338 к.с., що дозволяє досягти "сотні" всього за 4,5 сек.

Aston Martin DB9 – під його капотом непідвладний часу 5,9-літровий V12.

Vauxhall Monaro VXR – оснащений гуркотливим V8 потужністю 328 к.с.

Авто. Фото: Youtube
Авто. Фото: Youtube

Ford Fiesta ST – 1,6-літровий Ecoboost від Ford з турбонаддувом на 182 к.с. був розроблений, щоб ефективніше конкурувати з більшими агрегатами і це, безсумнівно, вдалося.

Maserati Granturismo – завдяки 4,7-літровому V8, виготовленому Ferrari, це велике купе видає 433 к.с., що забезпечує розгін до 100 км/год лише за 4,9 сек.

Fiat 500 TwinAir – у 2010 році Fiat подарував своєму міському авто крихітний двоциліндровий турбомотор на 82 к.с., що витрачає всього 3 л на 100 км.

Mazda RX-8 – спортивне купе, яке приводилося в рух 1,3-літровим роторним двигуном. Фактично, це остання Mazda, яка запропонувала цей швидкісний тип двигуна.

Нагадаємо, ми писали, що для села краще не знайти: як виглядає позашляховий пікап на базі ЗАЗ-968, справжній монстр.

Як повідомляв "Знай.ua", українським водіям підказали, як "зам'яти" штраф за перевищення швидкості.

Також "Знай.ua" інформував, за яке порушення в українців можуть відібрати права із серйозним штрафом: краще не "попадатися".