Автомобіль стає справжньою розкішшю, бо ціни на українські АЗС зростають і досить стрімко. Про це свідчать дані моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

Напередодні повернення довоєнних акцизів низка українських АЗС підвищила ціни на пальне на 0,2-3,2 гривні за літр. Дані моніторингу показують, що за тиждень у період з 23 по 30 червня найбільше цінники на пальне зросли на станціях "Укр-Петроль" – на 3,2 гривні. Так, бензин марки А-95 у цій мережі коштує 43,80 гривні за літр, а дизельне паливо – 42,80 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Мережа АЗС Prime також засмутила водіїв суттєвим подорожчанням – цінники піднялися на 2 гривні за літр. Бензин А-95 подорожчав до 45 гривень за літр, а дизель – до 43,5 гривні за літр. На заправних станціях Neftek вартість пального також зросла на 2 гривні.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

На станціях KLO вартість бензинів зросла на 1 гривню, а мережа U.GO підняла ціни на 0,57-1,43 гривні за кожен літр. Зростання цін фіксувалося і на інших автозаправних станціях, зокрема у мережах "БРСМ-Нафта", Chipo, VST та RLS.

Ціни на пальне. Фото: enkorr
Ціни на пальне. Фото: enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, готуємося пересідати на велосипеди та самокати: АЗС почали піднімати ціни.

Також наш портал інформував, стійкі плями, з якими не впорається навіть полірування: чому досвідчені автомобілісти не радять мити авто під сонцем.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, готуємося до підвищення цін на АЗС: як ефективно економити паливо, топ порад для водіїв.