В Україні планується підвищити вартість адміністративних послуг сервісних центрів МВС України. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Богдан Драп'ятий.

Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube
Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube

Міністр пояснив, що вартість послуг сервісних центрів МВС останній раз переглядали у 2008 році, і вони вже втратили свою актуальність і мають суто символічний характер.

Він звернув увагу на те, що вартість видачі посвідчення водія становить 26 гривень, реєстрації або перереєстрації автомобілів – 200 гривень, а вартість прийняття, наприклад, теоретичного іспиту – 13 гривень.

Сервісний центр МВС, скріншот: YouTube
Сервісний центр МВС, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток
Показати ще

Чи ініціюватиме МВС підвищення вартості надання адміністративних послуг сервісних центрів МВС - Богдан Драп'ятий прямо не сказав.

Ціни якщо й підвищать, то це буде не скоро, оскільки потрібен відповідний законопроект. А його ще нема.

Сервісний центр МВС, facebook.com/hsc.gov.ua
Сервісний центр МВС, facebook.com/hsc.gov.ua

Наразі МВС намагається отримати 30% бюджету адміністративного збору за послуги сервісних центрів МВС.

Ці гроші планують спрямовувати до спеціального фонду Головного сервісного центру МВС, оскільки зараз 100% адміністративного збору за послуги сервісних центрів МВС іде до місцевих бюджетів. Відповідний закон уже внесено до Верховної Ради, але ще не пройшов першого читання.

Нагадаємо, це сильно полегшить життя: водіям радять не викидати старі свічки запалювання, і ось чому .

Раніше повідомлялося, банківські рахунки українців почнуть перевіряти: кому загрожує значний штраф у розмірі 33,5 тисячі гривень .

Також, чому влітку не можна заправляти повний бак: наслідки можуть бути серйозними .