Балон з піною для гоління – річ, яка на перший погляд зайва у салоні автомобіля. Однак, досвідчені водії знають, що цей засіб може принести чимало користі та зробити їзду комфортнішою. Чому піна для гоління не буде зайвою в бардачку, пише інформаційний портал apostrophe.

Досвідчені водії знають чимало хитрощів, які роблять їзду комфортнішою. Наприклад, у негоду, коли йде дощ. Так, щоб на зовнішніх дзеркалах не утворювалася плівка з крапель дощу, що погіршує видимість, можна використовувати піну для гоління.

Автомобіль. Фото: скрін youtube
Автомобіль. Фото: скрін youtube

Рекомендується обробити дзеркала піною, а потім витерти її за допомогою серветки з мікрофібри. Проста хитрість допоможе створити гідрофобний шар на дзеркалах, що відштовхує вологу та зберігає видимість.

Автомобіль. Фото: скрін youtube
Автомобіль. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Не менш ефектно піна для гоління покаже себе у боротьбі з конденсатом на скляних поверхнях автомобіля. Косметичним засобом можна обробити лобове скло та видалити його за допомогою серветки. Як результат - на склі з'явиться захисний шар, який діятиме кілька днів і запобігатиме появі вологи.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, яких популярних помилок припускаються українці, коли продають авто: на ці нюанси варто звернути увагу.

Також наш портал інформував, стійкі плями, з якими не впорається навіть полірування: чому досвідчені автомобілісти не радять мити авто під сонцем.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, скільки українцям коштуватиме навчання в автошколі та отримання посвідчення водія: важливі нюанси та ціни.