Через певний проміжок часок, майже усі автовласники стикаються з проблемою, коли склоочисники в авто починають доставляти неприємності — з'являються характерні скрипи та малоприємні розводи.

Однак, як зазначають експерти, проста заміна двірників не завжди може вирішити таку проблему.

Як боротись із такою неприємністю розповів Апостроф.

Ідеальна робота двірників

Як зазначають фахівці, як правило, причиною скрипу двірників може бути неправильне положення повідків.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Для того, щоб усунути проблему, знадобляться звичайні плоскогубці та тканина.

Водiй. Фото: скрін youtube
Водiй. Фото: скрін youtube

Для початку необхідно підняти щітки у сервісне положення, а потім потрібно по черзі відтягнути та оцінити їх положення щодо лобового скла.

Проводячи таку процедуру, ви точно помітите, що робоча поверхня щіток буде завалена щодо скла в одну зі сторін, а не розташована перпендикулярно.

Водiй. Фото: скрін youtube
Водiй. Фото: скрін youtube

Щоб уникнути цього, покладіть на повідок тканину, прикладіть плоскогубці та акуратно змініть його положення, щоб щітка стала перпендикулярно до скла.

Робити це потрібно дуже обережно, не потрібно тягнути надто сильно, щоб не пошкодити металеву конструкцію.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, скільки українцям коштуватиме навчання в автошколі та отримання посвідчення водія: важливі нюанси і ціни.

Також наш портал інформував, депутати планують покласти край "бізнесу" автошкіл: за порушення підготовки майбутніх водіям доведеться заплатити кругленьку суму.

Як повідомляв Знай.ua, українцям нагадали, що вони мають заплатити аліменти своїм батькам: утримувати та дбати