Для українських водіїв з'явилася ще одна популярна послуга, яку можна отримати дистанційно. Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

Державні послуги продовжують реформувати навіть під час повномасштабної війни. Так, українським водіям вирішили трохи спростити життя та перевели популярну послугу в онлайн.

Сервісний центр МВС, фото: Facebook
Сервісний центр МВС, фото: Facebook

У МВС зазначили, що наразі українці можуть замовляти бажаний номерний знак для автомобіля через "Електронний кабінет водія".

"Відсьогодні запрацювала нова сервісна послуга, яка дозволяє громадянам обирати й бронювати бажаний номерний знак для авто. Замовити послугу можливо за типом транспортного засобу. Але є важлива умова - на один транспортний засіб громадянин може замовити та отримати один номерний знак", - повідомили українців.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube
Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube

Бронь на номерний знак діє протягом 10 календарних днів, тому до сервісного центру можна особливо не поспішати. Втім, якщо не встигнути забрати номери в цей період, замовлення автоматично скасовується.

Раніше портал Знай повідомляв, подарунок ухилянтам? В Україні дозволять купувати авто без візиту до Сервісного центру МВС.

Також наш портал інформував, зловлять – мало не здасться: водіям та мотоциклістам готують нові штрафи, хто може вже починати боятися.

Крім того, ми писали, чи можна зауваження, а штраф зачекає? Українським водіям підказали, як відбутися "легким переляком".