Для всіх наших шанованих читачів, які мають відношення до керування автомобілем або навіть є власниками транспортних засобів, з'явилися дуже важливі новини. Справа в тому, що в Україні змінили порядок вилучення транспорту у власників співробітників Національної поліції.

Про це стало відомо завдяки заяві представника Кабінету Міністрів України у парламенті Тараса Мельничука.

Авто, фото: Знай.ua
Авто, фото: Знай.ua

За словами Тараса Мельничука, уряд вніс правки до Порядку тимчасового затримання авто співробітниками Нацполіції та інспекторами з паркування.

Також Тарас Мельничук зазначив, що український уряд розширив перелік підстав для тимчасового затримання транспортних засобів та їх доставки на штрафмайданчик.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Сервісний центр МВС, фото: Facebook
Сервісний центр МВС, фото: Facebook

Також важливою зміною стало те, що акт огляду та тимчасового затримання транспортного засобу тепер може здійснюватись без присутності понятих. Поліцейським достатньо мати засоби фото- та відеофіксації.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що українці мають можливість бронювати номерний знак перед поїздкою до СЦ МВС для перереєстрації автомобіля. Вибрати номер перед реєстрацією тепер можна буде у електронному кабінеті водія. Це нововведення має стати ще одним кроком на шляху до онлайн-перереєстрації авто у майбутньому.

Нагадаємо, у вас брудні номери, платіть 1200 грн: адвокат пояснив, як уникнути великого штрафу.

Раніше повідомлялося, поспішати до сервісного центру не потрібно: у МВС повідомили про нову дистанційну послугу для водіїв.

Також, 18-річний українець може сісти у в'язницю у Польщі, наробивши лиха в автобусі: контролери цього не чекали.