Не всі знають, але бардачок автомобіля можна перетворити на мініхолодильник для продуктів. Такий лайфгак особливо корисний у спеку і може сильно врятувати водія. Про це пише інформаційний портал mashyna.

Коли стовпчики термометрів переповзають позначку 25-30 градусів, то в автомобілі вже стає практично як у сауні. Якщо на вулиці ще спекотніше, то можна відчути себе зовсім як у печі. У таких умовах продукти швидко стають непридатними, а вода нагрівається чи не лічені хвилини.

Водiй. Фото: скрін youtube
Водiй. Фото: скрін youtube

Втім, досвідчені водії знають, як охолодити ту саму воду чи продукти в автомобілі за короткий час. Лайфгак дуже простий, але може підійти не всім.

Автомобіль. Фото: Youtube
Автомобіль. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Так, імпровізованим холодильником може стати бардачок. У цьому відділенні багато машин мають спеціальні заслінки. Їх можна прибрати та ввімкнути кондиціонер. Тоді холодне повітря потраплятиме в бардачок і вийде в певному сенсі мініхолодильник.

Багато речей туди сховати не вийде, але невелику пляшку води чи, наприклад, шоколадку, яка миттєво тане у спеку – запросто.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, покладіть у бардачок - нагоді: навіщо в салоні автомобіля піна для гоління, лайфгак від досвідчених водіїв.

Також наш портал інформував, стійкі плями, з якими не впорається навіть полірування: чому досвідчені автомобілісти не радять мити авто під сонцем.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, скільки українцям коштуватиме навчання в автошколі та отримання посвідчення водія: важливі нюанси та ціни.