Українські водії можуть врятуватися від популярного штрафу у 425 гривень, заплативши лише 26 гривень. Про це пише інформаційний портал mashyna.

Трапляються випадки, коли водій отримує штраф практично на рівному місці, не роблячи серйозних порушень. До такого можна віднести штраф за керування автомобілем без посвідчення водія або техпаспорта.

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

Будь-який водій поспіхом може забути прихопити з собою необхідні документи, а для поліції це вже привід скласти протокол про порушення та виписати штраф у розмірі 425 гривень. Наче дрібниця, але неприємно.

Втім, водії можуть врятуватися від цього штрафу, але попередньо доведеться витратити 26 гривень. Саме стільки коштує нова послуга МВС. Так, українці можуть обміняти діючі або отримати нові Е-посвідчення водія та Е-свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Для цього слід звернутися до найближчого ЦНАПу.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Водiй. Фото: скрін youtube
Водiй. Фото: скрін youtube

Електронні документи завжди будуть при собі, у смартфоні, і допоможуть врятуватися від потенційного штрафу, адже мають ту ж законну силу, що й пластикові.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні запрацюють 50 комплексів автоматичної відеофіксації порушень правил дорожнього руху: де будуть розташовані.

Також наш портал інформував, ціни злетять до 80 тисяч гривень: українців попередили про різке подорожчання індивідуальних автономерів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що популярний штраф серед українських водіїв виявився незаконним: як не потрапити на гачок патрульних.