Українці насолоджуються останніми літніми днями, вже скоро почне раніше темніти, та із настанням холодів розпочнеться опалювальний сезон. Вже зараз, багато хто дуже переживає через плани росії, яка як завжди буде намагатися залишити нас без світла та тепла.

Заправка ОККО, фото з вільних джерел
Заправка ОККО, фото з вільних джерел

Не тільки власників автомобілів, а й звичайних громадян зокрема цікавить питання, як масовані ракетні обстріли змінять ціни на паливо, адже в блекаут доведеться користуватися генераторами.

Економіст Ілля Несходовський розповів про можливість чергового підвищення цін на паливо в Україні.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Він зазнчає, що російські атаки на енергетичну та паливну інфраструктури не повинні спровокувати різкий стрибок цін на паливо.

Минулорічні терористичні атаки росії не вплинули на ринок палива, оскільки трейдери адаптувалися до війни і змогли вибудувати логістику в умовах нових вимог безпеки.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Несходовський розповідає, що єдиним фактором, який може вплинути на ріст цін на бензин, є тенденції на світовому ринку нафти.

Він зазначив, що спрогнозувати їх неможливо.

Падіння цін на нафту призведе до здешевлення бензину та дизпалива та навпаки.

Нагадаємо, українцям показали, як під час війни не отримати величезних боргів по комуналці: готуйте паспорт.

Раніше повідомлялося, маленький багажник у Smarta більше не проблема: в Україні помітили дивовижну модель компактного авто з кузовом PickUp.

Також, SOCAR, ОККО, WOG: нардеп показав, як злетіли ціни на бензин після повернення ставки ПДВ.