Українські водії у певних випадках зобов'язані у 10-денний термін обміняти своє посвідчення водія. Інакше документ стає недійсним. Про це нагадали у пресслужбі Головного сервісного центру МВС.

Коли українець змінює персональні дані, наприклад ПІБ, то інформацію необхідно оновити і у посвідченні водія. Водію дається 10 днів на заміну документа, а зробити це можна як в онлайн режимі, так і особисто звернувшись до найближчого сервісного центру.

Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube
Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube

"Нагадуємо, що при зміні персональних даних, посвідчення водія потрібно замінити впродовж 10 днів. Це можна зробити у зручному #СервісніЦентриМВС, або ж онлайн в Електронному кабінеті водія чи застосунку "Дія"", - говориться у повідомленні.

Сервісний центр МВС, фото: Facebook
Сервісний центр МВС, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Послуга обміну посвідчення водія, як нагадують у головному сервісному центрі МВС, обійдеться в 270 гривень. При собі водій повинен мати низку документів, а саме: документ, що посвідчує особу, ідентифікаційний номер, наявне посвідчення водія, а також документ, що підтверджує зміну персональних даних.

Заміна посвідчення. Фото: скрін /t.me/hsc_gov_ua/4803
Заміна посвідчення. Фото: скрін /t.me/hsc_gov_ua/4803

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, номерні знаки та техпаспорт замовляли? Українці зможуть оформити доставку із сервісних центрів МВС.

Також наш портал інформував, що ціни злетять до 80 тисяч гривень: українців попередили про різке подорожчання індивідуальних автономерів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, скільки українцям коштуватиме навчання в автошколі та отримання посвідчення водія: важливі нюанси і ціни.