Для всіх наших шановних читачів, які хоч трохи, але все ж таки розбираються в автомобільній тематиці, є дуже цікаві новини про те, що називають ганьбою. Зиму 2022 року чудово пам'ятають усі, і знають, що російська армія мародерів та ґвалтівників ступила на нашу землю. З того часу, все, що стосується Росії, в Україні сприймають, як би це легше сказати, із піклуванням.

Цього разу у поле нашої уваги потрапили дуже цікаві кадри, які говорять про те, що українці не хочуть мати нічого спільного із країною-агресоркою – РФ. Отож, мешканці української столиці помітили дуже підозрілий універсал Peugeot.

Про це стало відомо завдяки знімкам, які зараз набирають популярності у соціальних мережах.

Lada Largus Cross, скріншот: YouTube
Lada Largus Cross, скріншот: YouTube

Суть у тому, що на фотографії людина, яка не розуміє в автомобілях нічого, нічого і не зрозуміє. Однак ми знаємо, в чому тут "фокус". На фото зображено не новий універсал Peugeot. Просто так власник Lada Largus Cross вирішив замаскувати свій автомобіль.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода
Показати ще

А ось і Lada Largus Cross, скріншот: YouTube
А ось і Lada Largus Cross, скріншот: YouTube

Зрозуміло, що під час війни нові ВАЗ – не найкращий засіб для пересування, бо далеко не кожен учасник дорожнього руху буде толерантним до них.

Ось і з'явився на радіаторних гратах логотип Peugeot - мовляв, так не кожен дізнається Lada.

Нагадаємо, французи помітили українську "чебурашку" від ЗАЗ: створено для поцілунків під Ейфелевою вежею.

Раніше повідомлялося, як зменшити удар по гаманцю при сезонному обслуговуванні автомобіля: водіям дали поради.

Також, дівчина 7 років спить, їсть і розважається у звичайному "бусику": скільки коштує таке життя.