Навіть невелика вм'ятина на кузові псує вигляд автомобіля і від неї хочеться якнайшвидше позбутися. Можна заїхати на СТО, де проблему швидко вирішать, але й візьмуть пристойну суму, а можна спробувати справитися з дефектом самостійно. Про це пише ТСН.

Вм'ятина на кузові автомобіля може з'явитися не обов'язково як наслідок ДТП. Причиною може стати попадання граду, м'яча, каменю чи інших дрібних предметів. Якщо трапилася неприємність і на машині з'явилася вм'ятина, можна спробувати виправити все в гаражних умовах.

Вм'ятина на автомобілі. Фото: скрін youtube
Вм'ятина на автомобілі. Фото: скрін youtube

Перше, що потрібно зробити – знайти пластикову пляшку. Кришку з неї потрібно зняти і пройтися по ній наждачним папером, щоб верхня частина стала досить гладкою.

Коли все буде готове, слід закрутити кришку назад та налити на неї невелику кількість термоклею. Пляшку слід прикріпити до кузова автомобіля так, щоб кришка була додана в центр вм'ятини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу В Україні оновили правила для виїзду за кордон Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Як прибрати вм'ятину на авто. Фото: скрін youtube
Як прибрати вм'ятину на авто. Фото: скрін youtube

Клею потрібно дати час застигнути, а потім потрібно міцно взятися за пляшку і різко смикнути її назад. Деформація має зникнути. На поверхні можуть залишитися сліди застиглого клею, але його можна швидко та просто прибрати за допомогою етилового спирту.

Раніше портал Знай повідомляв, як зменшити удар по гаманцю при сезонному обслуговуванні автомобіля: водіям дали поради.

Також наш портал інформував, бюджетні способи відмити лобове скло від забруднень: зекономлені гроші підуть на бензин.

Крім того, ми писали, підніми свої очі: визначено найпопулярніші знаки, які найчастіше ігнорують українські водії.