Навіть попри війну в країні, за літо чиновникам вдалося реформувати процедуру екзаменів для отримання водійського посвідчення. Зміни тривають і надалі, тож тепер для майбутніх водіїв відкрився доступ до онлайн запису на практичні іспити в усі сервісні центри МВС.

Про це повідомила пресслужба відомства.

Сервісний центр МВС, скріншот: YouTube
Сервісний центр МВС, скріншот: YouTube

Раніше онлайн-запис був доступний лише до сервісних центрів МВС, які були внесені до пілотномого проєкту, іншим українцям доводилося витрачати свій час у звичайних чергах.

"Вже зараз кандидати у водії по всій Україні можуть дистанційно через функціонал е-запис оформити талони на практичні іспити до всіх сервісних центрів МВС, у яких їх приймають, на дати з 1 листопада. Система дозволить записуватися онлайн у день звернення та заздалегідь, на 13 днів наперед. Завдяки онлайн-запису кількість візитів до сервісного центру МВС скоротиться з двох до одного", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube
Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube

У відомстві додають, що доступ до онлайн-запису на практичні іспити вже достпний по всій країні на дати з 1 листопада.

Тож тепер кандидати у водії, які готові до практичного іспиту, мають можливість вибрати зручний для себе час та сервіснй центр.

Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube
Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube

Їх розташування можна переглянути на сайті Головного сервісного центру МВС.

Нагадаємо, встигнути до кінця 2023 року: кому з водіїв терміново потрібно їхати на техогляд, точні ціни.

Раніше повідомлялося, що блокування карт ухиляються: адвокати розповіли, чого чекати.

Також, в Україні поліція забирає права у водіїв "євроблях", штраф 8500 - йде "бонусом".