Для всіх наших читачів, які вже не можуть вірити у "чудеса", є дуже цікаві новини. Так, буквально днями у місті Дніпро стався дуже кумедний випадок. Місцевого водія ворона відчайдушно намагалася "врятувати" від штрафу за порушення правил паркування.

Спроби ворони позбавити водія сумної квитанції змогли зафіксувати на камеру. Відео зняв пасажир автомобіля, який стояв навпроти.

Про це стало відомо завдяки ролику, опублікованому в одному з місцевих Telegram-каналів.

Свідок інциденту опублікував у мережі своє кумедне відео. На представлених кадрах видно, як птах зацікавився закріпленим під двірниками автомобільним пакетом.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Ворона врятувала від штрафу, скріншот: YouTube
Ворона врятувала від штрафу, скріншот: YouTube

Інспектори залишили документи про складання щодо власника транспортного засобу адмінматеріалів про порушення правил паркування — авто залишили просто під знаком про стоянку для інвалідів.

Ворона врятувала від штрафу, скріншот: YouTube
Ворона врятувала від штрафу, скріншот: YouTube

Ворона почала наполегливо витягувати пакет з-під скла і в результаті досягла свого, вирушивши додому зі своєю знахідкою.

Втім, уникнути штрафу власнику навряд чи вдасться, оскільки в пакеті містяться лише ті документи, які повідомляють автомобіліста про ухвалене рішення та дозволяють оскаржити їх у суді.

Тож у цій ситуації ворона, скоріше, не врятувала водія, а зробила йому "ведмежу послугу".

Нагадаємо, доведеться дивитися на "малюнок": водіям нагадали про штраф у 340 грн через неуважність.

Раніше повідомлялося, "Хотіли покарати за допомогу": митниця оштрафувала польського волонтера, який віз автомобіль ЗСУ.

Також, буде, як "нова копійка": цей лайфхак з майонезом використовують лише успішні "перекупи".