Для всіх наших читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без новин з автосвіту, є цікава історія про те, як класичний "Запорожець" модифікували до рівня Volkswagen Passat.

Варто одразу заявити, що це не простий ЗАЗ 968М, а реальний шедевр, створений досвідченим майстром з Києва. Про це авто пише портал Hyser.

До війни в Україні цей "Запорожець" прикрашав кілька виставок та показів, демонструючи результат копіткої роботи та значних фінансових вкладень. Дивно, але автомобіль виставлений на продаж на сайті Mobile.de.

Тюнінгований "Запорожець", скріншот: YouTube
Тюнінгований "Запорожець", скріншот: YouTube

Варто зазначити, що власник, зважаючи на все, вирішив просувати свій проєкт на міжнародному рівні, оскільки на українських сайтах інформації про продаж автомобіля немає.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Судячи з оголошення, машина знаходиться в Києві, і було б чудово, якби така рідкісна перлина залишилася на Батьківщині. Цей проєкт, безсумнівно, заслуговує на увагу і високу оцінку.

Тюнінгований "Запорожець", скріншот: YouTube
Тюнінгований "Запорожець", скріншот: YouTube

Цей "Запорожець", втілення майстерності київських тюнерів, привернув міжнародну увагу своєю чудовою трансформацією. Незважаючи на те, що зараз він представлений на Mobile.de для потенційних покупців, не можна не сподіватися, що цей унікальний український витвір знайде будинок на своїй Батьківщині.

Нагадаємо, шашлик-машина: у старенькому "Запорожці" облаштували шикарне місце для гриля, ти теж захочеш таку.

Раніше повідомлялося, коли є ЗАЗ, але дуже хочеться Ferrari: українець здивував чудесами тюнінгу.

Також, "Париж - Дакар" вже зачекався: у Дніпрі ентузіасти створили зі старого "Запорожця" ралійного монстра.