Ентузіаст перетворив Daewoo Lanos 2007 року випуску на преміальну іномарку. Втім, кардинальний тюнінг було проведено лише у салоні, зовні автомобіль виглядає майже як оригінал. Про це пише інформаційний портал wheel-news.

На Львівщині українець вирішив втілити у життя мрію кожного власника Daewoo Lanos – створив із нього практично преміальний автомобіль.

Daewoo Lanos. Фото: скрін youtube
Daewoo Lanos. Фото: скрін youtube

Так, відомо, що умілець придбав Lanos 2007 випуску, але залишився не дуже задоволеним його станом. Це мотивувало його ґрунтовно взятися за автомобіль.

Daewoo Lanos. Фото: скрін wheel-news
Daewoo Lanos. Фото: скрін wheel-news

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Зовні Lanos залишився практично таким же, за винятком діодних фар і змінених решіток радіатора. Автолюбитель направив усі свої сили на модернізацію салону. Він перетягнув його шкірою, додав вставки під карбон та осучаснив передню панель. Сидіння встановив від Alfa Romeo GT, а кермо запозичив від Mercedes C-Class W205. Крім того, власник встановив у Lanos потужну акустику та підігрів.

Можна припустити, що це унікальний у своєму роді "люксовий" Lanos, адже небагато автолюбителів підуть на такі незвичайні експерименти з бюджетним авто.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, замість причепа повербанк: українські механіки перетворили "Таврію" на електрокартку до 110 км/год.

Також наш портал інформував, навіть Ілон Маск зі своєю Tesla Semi такого не покажуть: Volvo розробляє вантажівку майбутнього.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як захистити лобове скло від льоду: прості поради, які заощадять ваш цінний час вранці.