Українські заправні станції порадували водіїв за новими цінами на паливо. Спостерігається здешевлення бензинів А-95, А-95+, а також дизпалива та зрідженого газу. Про це свідчать дані моніторингу Консалтингової групи "А-95".

У період з 11 по 12 грудня середня роздрібна ціна на бензин марки А-95 знизилася ще на 53 копійки та досягла 52,96 гривні за літр. В той самий час преміальна "п'ятірка" втратила в ціні 63 копійки та продається по 55,90 гривні за літр. Дизпаливо стало дешевшим на 42 копійки та пропонується по 52,88 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Дані моніторингу показують, що великі мережі АЗС ОККО, WOG, "Укрнафта, Marshal, Кворум та RLS знизили цінники на всі види палива на 1 гривню.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Водночас "БРСМ-Нафта", Chipo, "Маркет", VostokGaz та інші автозаправні станції зменшили ціни в діапазоні 0,25-0,8 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: enkorr
Ціни на пальне. Фото: enkorr

Також в Україні спостерігається зниження середніх роздрібних цін на скраплений газ. Станом на 12 грудня середній цінник на цей вид палива становить 34,48 гривні за літр. Якщо порівнювати із попереднім торговим днем, то автогаз втратив у ціні одразу 46 копійок.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, надії на спад: ціни на пальне в Україні знижуватимуться, обіцяє експерт.

Також наш портал інформував, без попередження: українським водіям назвали найпопулярніший штраф, який виписують на трасі.

Крім того, ми писали, небезпечна жижа замість бензину: як визначити якість палива та вберегти авто.