Українські АЗС почали дивувати водіїв ціновими сюрпризами. Скільки доведеться заплатити за бензини, дизельне паливо та автогаз, показують дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи "А-95".

У період з 15 по 18 грудня середні ціни на бензин марки А-95 знизилися на 35 копійок - до 52,08 гривні за літр. На 51 копійку знизився цінник на А-95 преміум - до 55,07 гривні за літр. Найменше помітно подешевшало дизпаливо - на 6 копійок, до 52,22 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

За даними моніторингу, великі мережі ОККО та WOG знизили ціни на бензини на 1 гривню за літр – А-95 подешевшав до 54,99 гривні за літр, А-95+ до 56,99 гривні за літр. Цінники на дизель у цих мережах залишилися без змін – 54,99 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Мережа UPG зменшила розцінки на 1,1 гривні, але лише на бензини: А-95 подешевшав до 50,60 гривні за літр, А-95+ до 54,20 гривні за літр. В решті мереж АЗС цінники на пальне знизилися в діапазоні від 0,12 до 1,5 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: enkorr
Ціни на пальне. Фото: enkorr

В той самий час, дані моніторингу на порталі Мінфін показують низхідну динаміку цін на скраплений газ. Станом на 18 грудня цей вид палива втратив у ціні 42 копійки та пропонувався в середньому по 32,37 гривні за один літр.

Ціни на автогаз. Фото: скрін Мінфін
Ціни на автогаз. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, можна хоч повний бак: АЗС порадували зниженням цін на паливо.

Також наш портал інформував, доведеться походити пішки: водіям нагадали, за що можуть забрати права на три роки.

Крім того, ми писали, водіїв можуть оштрафувати за незначну несправність: гаманець спорожніє на 1700 гривень.