На одному з порталів для продажу авто з'явився дуже рідкісний для України автомобіль, який випустили у США ще 1959 року. Автомобіль практично в ідеальному стані. На кузові не видно ознак корозії, а пробіг лише 36 тисяч км. За "малятку" довжиною майже 6 метрів господар хоче $125 000 (майже 4,7 млн ​​грн).

Автомобіль пройшов ретельну реставрацію. Ця модель є дуже рідкісною для наших місць, тому не дивно, що раніше подібні автомобілі часто ставали зірками автофестивалів.

Про це стало відомо завдяки інформації на порталі AUTO.RIA.

Cadillac DeVille, фото: auto.ria
Cadillac DeVille, фото: auto.ria

Cadillac DeVille був флагманською моделлю на той час. Він є відмінним представником доби достатку 60-х у США. Автомобіль оснащений найрозкішнішими та передовими технологіями того часу.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Довжина автомобіля становить 5,7 метра, він оснащений потужним 8-циліндровим двигуном на 325 кінських сил, який працює разом із 4-ступінчастою автоматичною коробкою передач та підсилювачем кермового керування.

Cadillac DeVille, фото: auto.ria
Cadillac DeVille, фото: auto.ria

На момент випуску цієї моделі було доступно безліч додаткових опцій, таких як круїз-контроль, електропривод сидінь, електричні склопідйомники та кондиціонер.

Подібний Cadillac DeVille також належав Елвіс Преслі, який був шанувальником цього бренду. Усього було випущено 140 тисяч автомобілів цієї моделі, але найвідомішою та найдорожчою стала версія кабріолету під назвою Eldorado.

Нагадаємо, найбільший у світі чоловік купив собі найменше авто: все заради поїздок за бургерами.

Раніше повідомлялося, опубліковані "живі" фото електрокарів Mini Cooper 2024: що відомо про новинку.

Також, майстри переробили броньований HMMWV на санітарний всюдихід: врятує безліч життів.